allegaartje

De afgelopen tijd ben ik veel in de tuin bezig geweest. Snoeien en snoeiafval verwerken oa. Maar ik kon het niet laten daar ook wat mee te spelen 🙂 .

I couldn’t resist ‘playing’ with some of the garden waste while busy in the garden 🙂 .

flower power Noi

Even uitrekken om weer verder uit te rusten.

Just a little stretch in the middle of a nap.

Ster van touw en touw-achtig materiaal (gehaakt en versierd met borduursteken).

Star made from rope and rope-like material (crocheted and embroidered).

Een tijdje terug zat ik wat slaperig naar vormen in het hout te kijken. Een vorm speciaal deed me zowel aan een hartje, als aan engelenvleugeltjes denken. Even later zat ik met schaar en papier dat idee uit te werken. Het werd een vrij vlugge manier om vleugeltjes te maken. (De laatste opengevouwen vleugeltjes hebben in het midden een extra vouw gekregen zodat de bovenkanten van de vleugeltjes iets naar boven wijzen). Zo voor kerst leek me dat een leuk ideetje om te delen.
A little while ago when I was a bit sleepy, I sat and stared at the lines in the wood. I saw a shape that looked both like a pair of angel wings and a heart. It gave me the idea to make angel wings out of a heart shape. An idea I’d like to share just before Christmas. (When the wings are cut out, they’ll need and extra fold in the center).

fijne week …. have a lovely week,

Hanneke

11 thoughts on “allegaartje

    • Dank je wel, Anuschka. Dat kind binnenin durft ook steeds meer zichzelf te zijn. Terwijl het tegelijk ook bv die boor kan gebruiken 🙂 . De zomer staat hier echt voor de deur en ik geniet van het vele buiten zijn. Het blijft wonderlijk dat verschil tussen nh en zh. Ik wens je licht en warmte, groetjes, Hanneke

  1. Je maakt altijd leuke dingen. Je poes is zeker heel lief Hanneke. Dennenappel heb je leuk gedaan. Gehaakte ster heb je ook hele mooie kleuren gedaan. Leuke foto’s. Fijne zondag. Nog veel plezier met vrije dagen. Gerniet maar van. Groetjes J&F.

    • Aan de foto’s kun je wel zien dat de seizoenen hier in NZ net andersom dan bij jullie zijn. In de zomer is toch meer kleur.
      En ook deze kat is zo verschrikkelijk lief. Wat zou het leven zijn zonder dieren om van te houden? Dank jullie wel. groetjes en een aai voor Amber, Hanneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s