wakkere katten

Noi bekijkt de wereld, vanaf het dak. (getekend naar een foto). – Noi enjoys the view, from the rooftop. (drawn after a photo).

Zla verzoekt beleefd of we de deur willen openen voor haar. (getekend naar een foto). – Zla, asking politely if we would like to open the door for her. (drawn after a photo).

Zla, bezig ons te beschermen tegen de gevaarlijke keukenrol. (getekend naar een foto). – Zla, protecting us against a role of evil kitchen towels. (drawn after a photo).

Noonoo heeft het voor elkaar zich in een krap mandje te wurmen. (getekend naar een foto). – Noonoo, cramped into a slightly too small basket. (drawn after a photo).

Verder wordt er natuurlijk ook graag gespeeld (grapje 🙂 ). – And of course they’ll play (just kidding 🙂 ).

25 thoughts on “wakkere katten

 1. Ha Hanneke, wat heerlijk dat je een beveiliging kat hebt en dat de keukenrol is uitgeschakeld!
  Katten, maffe beesten, maar wel heel leuk. Enne gelukkig zijn alle 4 de katten nog ‘speels’. 😀
  😻 😹
  Lieve groetjes uit stormy Enkhuizen, Marjolein

  • Het was verschrikkelijk, Marjolein. Ik durfde de keuken amper meer in 🙂 . Maar Zla was zoo dapper 🙂 .
   Manlief keek naar die laatste tekening en stelde al voor dat ze ws aan het ‘kattetten waren 🙂 . Een stokje met een touwtje is nog steeds heerlijk speelgoed. Supermaf bij vlagen, maar ook superlief. Dat ken je.
   lieve groetjes uit lente-achtig Te Horo, Hanneke

  • Dank je Zilvertje. Wat leuk. Ze hebben ook zo’n mooie tekening, die grijze streepjeskatten. En het lijkt wel alsof ze naast hun neus de tekening van een paar vleugeltjes hebben. Mooie naam, Sima. Groetjes (ook aan Sima), Hanneke

   • Ik ga eens even kijken bij zijn neusje, ik schreef het verkeerd, ik ben zo dialectisch, hij heet Simba. Ik voel ook de liefde in je tekening, dat is bijzonder. Nou ik heb gekeken, hij slaapt op de bank, was de hele nacht op pad geweest, zijn neus is roodachtig met het lijken wel sproetjes er naast, maar hij laat niet alles zien, zijn pootje ligt op zijn koppie.

    • Dankjewel, maar ik denk altijd dat er staat dat ik denk dat er staat, ik sla veel letters over, of ik draai ze om, of, ik bedoel dan wrak, maar schrijf: wark. Fijne zaterdag!

    • De grote kattenkoning 🙂 . Dank je voor het opmerken van die liefde, want die is er. Hopeloos veel zelfs 🙂 (lees ik ook bij jouw). Ze komen hier nogal eens weg met dingen die niet de bedoeling waren, je kent het vast 🙂 .Maak je geen zorgen over verschrijvingen. Een van onze kids is dyslectisch. Het maakt de echte boodschap zelf niet anders. groetjes uit NZ, Hanneke

  • Dank je Carine, wat fijn om je te zien. Sorry voor de wat late reactie. Tekenen blijft gewoon fijn om te doen. Zeker bij onderwerpen die zo dicht bij me liggen. Hoop dat alles waar je mee bezig bent heel erg goed gaat. lieve groetjes, Hanneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s