rood

seedpods magnolia

geranium

bramen

DSC_4385

bessen

Teruglopend met wat boodschappen, zag ik iets roods langs de stoep liggen (bovenste foto). Zover ik weet zijn het vruchten van de magnolia, maar gevuld met zaden had ik ze nog niet eerder gezien (voor de zekerheid toch even gegoogeld want ik ben geen kenner). Ik heb ze meegenomen omdat ik ze zo mooi vind en ben daarna met de camera op zoek gegaan naar meer rood en roodachtige kleuren. De foto van de braam had ik al eerder gemaakt. En van de laatste twee weet ik de namen niet, maar dat vinden planten niet zo erg.

2 thoughts on “rood

  1. Hoi Hanneke, een mooie serie van en met rood. Net als de planten vind ik de ontbrekende namen ook niet erg hoor!
    Is het nog steeds zo droog bij jullie? Op de laatste foto zie ik toch ook geel blad tussen de rode bessen, dus toch een beetje herfst! Vandaag wordt het ongeveer 20 gr. Eindelijk de ergste kou voorbij! Ik wens je een fijn weekend, lieve groetjes uit zonnig Enkhuizen.

    • Fijn om te horen Marjolein. Ook van het weer bij jullie. Ja, die regen heeft mn gisteren een flinke inhaalslag gemaakt 🙂 ,de natuur is er echt aan toe. Die magnolia zaden vind ik bijzonder, heb er toch ook gelijk een paar in wat aarde gezet. Fijn weekend en lieve groetjes, Hanneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s