malle tuin beeldjes

kat-achtige wezentjes

Al lang wil ik dolgraag kleine malle en onopvallende wezentjes in de tuin. Echte elfjes en kabouters zijn van harte welkom, maffe vogels, insecten en doorgaande katten etc. … zijn er gelukkig al.

hondje

De stenen die de vogelnetten op hun plek hielden brachten me op het idee van kleine bijna sneeuwpop-achtige wezentjes van deze stenen. In eerste instantie wilde ik de stenen aan elkaar proberen te maken met cement, maar manlief vond een tube sterke lijm in de winkel (ook erg handig voor de echt noodzakelijke klussen 🙂 ) .Volgens de verpakking zou de lijm zelfs baksteen kunnen lijmen. Niet bedoeld voor permanent natte plaatsen, maar hoe dat uitpakt merken we wel wanneer de herfstbuien losbarsten. Voor nu geniet ik van de stenen wezentjes tijdens het tuinieren.

draakje

groetjes 🙂

6 thoughts on “malle tuin beeldjes

    • Dank je wel 🙂 . Och, ik denk dat zoiets vast ook wel door anderen al gedaan is, maar zeker leuk om te doen. En met die ronde stenen worden ze al snel vrolijk. groetjes, Hanneke

  1. Wowww Hanneke, die zijn goed geslaagd, wat een schattige en grappige beeldjes. Ik hoop dat ze alle regenbuien doorstaan en je er nog jaren veel plezier aan hebt!
    grtjs uit zonnig, maar fris Enkhuizen van Marjolein.

    • Hoi Marjolein. Dank je wel. Ook als ze tijdelijk zijn, is het okay. Dan wordt het wel tijd om eens met cement bezig te gaan (wil ik toch al een tijdje eens uitproberen 🙂 ).De eerste flinke buien hebben ze in ieder geval al doorstaan 🙂 .lieve groetjes, Hanneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s